10 de enero de 2008

La vuelta al cole....


Con la vuelta al cole volvemos al trabajo... al estrés y a los malos rollos.
Necesito un cambio pero tengo miedo al futuro...a lo desconocido...no lo sé.
¿Necesito una película de Walt Disney o quizá necesito un trozo de cruda realidad?.
Hace ya demasiado tiempo que siento que no tengo que estar donde estoy...

Me doy hasta el 31 de Marzo para pensarlo muy en serio...Es la primera vez que me pongo un plazo, pero estoy segura que me irá bien hacerlo.

Tengo muchas ganas de ir a trabajar contenta..tanto como la vuelta al cole de mi hijo.

No pongo ni foto en el post....¿para qué?

4 comentarios:

Dolors dijo...

Ostres, et veig desanimada. Per això no comentes a todo un punto??

Dolors dijo...

Perdona que no fes el comentari més llarg, pero com ja he dit anteriorment no tinc gaire temps.
Ja saps que depèn molt de tu mateixa el remontar les situacions. Recorda tots els consells que li vàrem fer a la Démonée. Si tens mal rotllo a la feina és terrible anar cada dia amb aquesta angoixa, així que o canvies de feina o passes de la gent, respires fondo i comptes fins a 10 i a otra cosa. Tot depèn de com sigui la situació. Be, és molt fàcil donar consells ja ho veus.
Com a mínim has anat a les rebaixes. Unes farrutx per 79 està molt bé. Jo no puc portar sabates de "baratillo" sempre m'haig de gastar la pasta: hispanitas, patricia etc..I les sabates aquí són bastant cares i costa molt trobar autèntiques gangues. Jo a les sabateries barates vaig poc no em solen anar be les sabates que tenen.
Fins aviat. Posteja :)

Désirée dijo...

Ayyyy, arriba ese ánimo y si hay que tomar una decisión drástica se toma, con todas la consecuencias. Siempre que sea para mejorar, eh!
Besos

en27m2 dijo...

Els canvis són incertesa, i això sempre fa por. Però la manca d'il·lusió converteix la nostra vida en una pel·lícula de muertos vivientes de sèrie B.

No puc animar-te aferrissadament a que et llancis al buit perquè tu tens personetes al teu càrrec. Però sí recordar-te que l'objectiu principal és ser feliç, perquè d'això te'n beneficies tu i també els que t'envolten. Ànims